***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Налагат нови санкции на Русия, приближени на Путин се обърнаха срещу него. Продължава издирването на 12-годишния Александър


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 14 ноември   

 

Пожар с големи вреди унищожи стопанство в Петрич. Според пострадалите става дума за тенденциозен палеж. Унищожен е хамбар, в който се съхранявала храната на стотици животни за зимата. На мястото са открити туби от бензин. Земеделците са украинци, които от дълго време живеят в града, заяви Нова телевизия.

„ Изгоряха комбайни, балировачки, трактори, както и храната за нашите животни. Имаше към 1500 кръгли бали по 450 кг люцерна и 3000 дребни бали. Животните ни останаха без храна за зимата.

Само тя коства над половин милион лв. ”, изясни Павел, който е притежател на фермата.

***

Санкциите ще бъдат ориентирани към 14 лица и 28 организации, в това число финансови медиатори, само че тя отхвърли да даде детайлности за това къде се намират.

***

Продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в Перник преди три дни. Очаква се полицията и прокуратурата да оповестят повече информация за издирването.

***

***

„ „ Показаха фотоси на някакъв черен пакет, който тя оставя и седем минути по-късно той е взривен. Тя е арестувана, само че дали фактически тя е причинителя не се знае “, добави Фезвие Акман “.

***

***

Александър Дугин, който преди няколко месеца загуби щерка си в автомобилна детонация и считан за идеологическия татко на Путиновия режим, стана следващият човек от близкото му обграждане, който слага под подозрение способността на съветския водач да управлява Русия.

***

Също така…

Православният свещеник Тихон Шевкунов, считан за персоналния изповедник на съветския президент Владимир Путин, обществено прикани да се постави завършек на войната в Украйна – страна, която смята за " братска ".

Интересното е, че духовният ментор на Путин преди време изказваше поддръжката си за анексирането на Крим през 2014 година, заради което коментара му в този момент против войната в Украйна по публичния канал Россия-1 се оказа повече от неочакван.

***

***

Независимият претендент Наташа Пирц Мусар стана първата жена президент на Словения, откакто завоюва нощес втория тур на президентските избори, каквито бяха прогнозите.

Пирц Мусар е подкрепена от 54 на 100 от гласоподавателите (при преброени 99,99 на 100 от бюлетините). 

***
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР